EXXEN NEDİR?

 Acun Ilıcalı’nın yapımını üstlendiği Exxen TV, Netflix, BluTV ve Puhu TV gibi bir dijital platform olacak. Programlar, filmler, animasyonlar, talk showlar ve daha pekçok uygulama bu dijital platformda yer alacak. Peki, Exxen nedir, nasıl izlenir ve Exxen TV’de neler olacak?


Exxen TV’de yer alacak 15 uygulama şuandan netleşti. Yayın hayatına başlamak için gün sayadan yeni dijital platform 1 Ocak 2021 tarihi ile erişime açılacak. Ücretli üyelik düzeneğinin bulunduğu platformda değişik paketler de yer alacak.


EXXEN NEDİR, NASIL İZLENDİR?


Exxen yeni bir dijital platform olarak ücretli üyelik düzeneğinin olduğu bir internet sitesi olacak. İzleyiciler üyeliklerini alarak “exxen.com” üzerinden bu platformu ve bünyesinde bulunan uygulamaları takip edebilecekler.


EXXEN TV ÜCRETİ NE KADAR?


Videoyu Oynat

Instagram hesabı üstünde paylaşımda bulunan Ilıcalı, Exxen'in maaş fiyatının 9,90 TL olacağını duyurdu.

EXXEN’DE NELER OLACAK?


Acun Ilıcalı’nın üstlendiği yeni dijital platformda yer alacağı kesinleşen uygulamalar ve diziler şayet şu şekilde… Exxen kaçak izle


ŞEREF BEY DİZİSİ Karakomedi tadında olacak dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Ecem Uzun, Songül Öden, Şükran Ovalı ve Serhat Kılıç gibi isimler olacak.

KONUŞANLAR PROGRAMI Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunmuş olduğu ve formatı kendine ilişkin olan Konuşanlar adlı Talk Show uygulaması dahi Exxen’de olacak.

GİBİ DİZİSİ Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın komedya dizisi Gibi de Ocak ayı bakımından Exxen’de konumunu alacak.

TOLGSHOW Ünlü komedyen Tolga Çevik’in uygulaması olan TolgShow dahi bu dijital platform içinde izleyicilerle buluşacak.

SİHİRLİ ANNEM Geçtiğimiz senelerde TV ekranlarında yayınlanan Sihirli Annem dizisi yeni bölümleri ve yeni oyuncularıyla bu platformda olacak.

ZEYNEK BASTIK VE KONUKLARI Müzik şöleninin yaşanacağı Zeynep Bastık ve Konukları uygulaması dahi önümüzdeki günlerde tıpkı platformda konumunu alacak.

KİRLİ ÇAMAŞIRLAR Youtuber Orkun Işıtmak’ın muhabirliğini gerçekleştireceği Kirli Çamaşır programında şayet zorlu sorular misafirleri bekleyecek.

ENİS ARIKAN Eğlenceli görüntülerin yer alacağı Enis Arıkan’ın uygulaması dahi tıpkı platformda olacak. Bedava exxen izle

Platformda bulunan başka projeler şayet şu şekilde: Doğan Kabak ve Ferhat Albayrak ile Garaj uygulaması, ilim ve illüzyonun eş vakitli değerlendirileceği Akıl Oyunları uygulaması, genç oyuncuları kadrosunda sahip olan Öğrenci Evi dizisi, Masterchef Junior, canlandırma Kral Şakir ve yetkin psikolog Gökhan Çınar’ın Katarsiz ile Katarsiz X-TRA uygulamaları. Vahşi Şeyler dizisi, Yetiş Zeynep dizisi ve Hükümsüz dizisi de Exxen platformu altında yayında olacak. Aynı vakitte Reynmen ve Berkcan Güven’in beraber olacakları bir uygulama dahi bu platformda yer alacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Car configurations

[New post] #Free PC Games April 2022 UPDATE | Free Games Epic Store & Free Games Steam #freegames #epicgames free games

En sevdiğim linklerim