Watsons Müşteri Hizmetleri 2022

 Bu yazımızda Watsons Çağrı Merkezi Telefon Numarası ve Watsons müşteri temsilcisi haberleşme verilerine nasıl ulaşacağınızdan bahsedeceğiz.


Watsons Hakkında

Hong Kong’da 1841 yılında kurulan Watsons 27 pazardaki 15.800’ü aşkın mağazasıyla dünyanın en büyük uluslararası sağlık ve letafet mahsulleri perakende mağaza zinciridir. Watsons, Asya ve Avrupa’da toplam 14 pazarda 7.800’den çok mağaza ve 1.500’den çok eczaneyle etkinlik gösteren Asya’nın önder sağlık ve letafet mahsulleri perakende zinciridir.


Watsons Türkiye

60 kentte 350’ye yakın mağaza rakamı ile Türkiye’nin önde gelen letafet ve kişisel bakım mahsulleri zincirlerinden bir tanesidir. 3.000’den çok çalışanı ile sunmuş olduğu hizmetler ve mahsuller desteği sayesinde alıcılarının yaşamında pozitif ayrım yaratmayı niyetler.


Üyelik Bilgilerimi Nasıl Değiştirebilirim?

Üyelik bilgilerinizi aktüellemek için anne sayfanın sağ üst köşesinde bulunan “Hesabım” menüsüne girip sırayla “Alıcı Bilgilerim” menüsünden değiştirebilirsiniz. Lüzumlu farklılıkları yapıp “Kaydol” düğmesine tıkladığınızda bulgularınız aktüellenmiş olacaktır.


Parolamı Unuttum Ne Yapmalıyım?

Ana sayfada sağ üstte bulunan “Merhaba Ziyaretçi” sekmesine bastığınızda açılacak olan “Abone Girişi” sayfasındaki “Parolamı unuttum” yazısına tıklayın. Abone olurken kullandığınız elektronik posta adresinizi girdikten sonra elektronik posta adresinize bir link sevk edilecektir. Sevk Edilen linki tıklayarak yeni şifre oluşturabilir, alışverişe güvenle devam edebilirsiniz.


Sitedeki Ürünler Orjinal mi?

Watsons.com.tr’de bulunan mahsullerin tümü %100 orjinal olup, tedarikçi işletmelerden temin edilerek satışa sunulmaktadır. Şayet Watsons.com.tr’den aldığınız bir mahsulde orjinal olup olmamasıyla ilgili bir endişeniz varsa 0850 755 9987 numaralı Alıcı Hizmetleri’nden bize erişebilirsiniz ve sitenin en altında “Bağlantı” seçeneğini kullanarak bağlantıya geçebilirsiniz.


Stoğa Giren Ürünler gene stoğa girer mi?

Stoğu biten mahsuller çok hızlı bir biçimde tekerrürden tedarik edilerek kesintisiz stoklarımız aktüellenmektedir. Stoklarımız yenilendiğinde brifing alabilmek için brifing alabilmek dilediğiniz mahsullerin sayfası içinde “Stoğa girince haber ver” tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Mahsullerin stokları yenilendiğinde e-posta üzerinden bilgilendirileceksiniz.


Siparişlerim Eksik Gönderilmiş, Ne Yapmalıyım?

Siparişleriniz sevk irsaliyesi ile birlikte sevk edilmektedir. Sevk irsaliyesi üzerindeki sipariş satırları ile kutu bünyesinde ayrım görüyorsanız en kısa süre içinde Alıcı Hizmetlerimize 0850 755 9987 üzerinden yahut “Bağlantı Formunu” doldurarak tarafımıza erişmenizi rica ederiz. Noksan olarak sevk edilmiş mahsuller ile ilgili olarak soruşturma başlatılacak ve sizlere en kısa süre içinde açıkladığınız ilişki kanalı üzerinden dönüş sağlanacaktır. Noksan ürün müracaatları, mahsullerin teslim edilmesinden ileri 14 gün içinde belirtilmiş olan ilişki kanalları üzerinden yapılmalıdr.

Kaynak: https://kozmik.org/watsons-musteri-hizmetleri-tel-numarasi-2021/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Car configurations

[New post] #Free PC Games April 2022 UPDATE | Free Games Epic Store & Free Games Steam #freegames #epicgames free games

En sevdiğim linklerim