Pieere Cardin müşteri hizmetleri 2021

 Pierre Cardin, 1950 senesinde Fransa’da esası atılmış bir hazır giyecek markasıdır. Ülkemizde hazır giyecek sektörünün mühim bir parçası olan Aydınlı Hazır Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. vasıtasıyla ülkemizdeki hareketlerini sürdürmektedir. 1993 senesinde imzalanan sözleşmelerle beraber her daim Aydınlı Grup üstelik Pierre Cardin için sektörde pozitif farkındalıklar yaratmıştır. Pierre Cardin, müşterilerini her daim imtiyazlı hissettiren, ayrım edilir bir şıklığı olan, görgülü ve stil sahibi erkekler için hazırlanan koleksiyonlarıyla hem çeşitlilik üstelik niteliği sunmaktadır.


Pierre Cardin Müşteri Temsilcisi


 

Pierre Cardin müşteri hizmetleri 444 60 44 haberleşme numarasıyla soru, teklif ve görüşleriniz için bir kanal meydana getiriyor. Müşteri memnuniyetine büyük ehemmiyet veren firma, müşteri davet hizmetlerini haftanın her günü 09: 00 ile 19: 00 arasında aktif olarak görevlendirmektedir. Pierre Cardin mağazalarında bulunan her etiketli mahsul orijinaldir ve mahsul satın aldığınız tarihten itibaren 2 sene olacak şekilde Pierre Cardin garantisi altındadır. Kullanımdan evvela yahut kullanım adımında yaşadığınız sorunlar için müşteri hizmetlerini arayabilir, ürünün incelenmesi için faturasıyla beraber yetki sahibi yerlere iletebilirsiniz. Bu kanal vasıtasıyla sipariş halini takip etmeniz de muhtemel. Sipariş durumunda yaşanabilecek bütün aksaklıklara çözmüş olacaksınız. Problemlerinizi çözerek müşteri memnuniyet seviyesini üst noktalara taşımak talip Pierre Cardin, sipariş ve mahsul iptal taleplerinizi konumunu getirmek için de olanak sunuyor. Firma resmi internet sitesindeki haberleşme penceresindeki verileri doldurmanız durumunda direkt olarak Pierre Cardin müşteri hizmetlerinin sizi aramasını sağlayabilirsiniz.


Pierre Cardin Vizyon

Pierre Cardin, niteliği ve konforu, tasarımdaki güç ve ustaca müşterilerine sunarak, müşterilerinin her ortamda kendilerini belli eden bir şıklığa ulaşmalarını sağlıyor. Moda perakendeciliği bölümünde gösterilecek başarılar ile insanların daha hoş giyinmelerine olanak verirken, hayatın her alında üniversal kabul gören değerleri taşıyan bir kurum kültür meydana koyarak dünya genelinde misal olmayı görev durumuna getiren ve 2023 senesinde, Türkiye odaklı olmak suretiyle, tarihi bağlar ile bağlantılı olduğu yakın coğrafyasında satın aldığı yahut lisansörlüğünü yaptığı markalarla moda perakendesinin en etkin ilk 3 firmasından biri olmayı vizyon olarak belirlemiştir.

Kaynak: https://kozmik.org/pierre-cardin-musteri-hizmetleri-telefon-2021/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Car configurations

[New post] #Free PC Games April 2022 UPDATE | Free Games Epic Store & Free Games Steam #freegames #epicgames free games

En sevdiğim linklerim