Korkmaz müşteri hizmetleri 2022

 



Korkmaz davet merkezi numarası ile ilgili bilgi alabilmek istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Korkmaz müşteri hizmetleri numarası ile haberleşme telefonu üzerinden şikayet hattına erişebilirsiniz.


Paslanmaz çelik mutfak aletleri ve elektrikli ev aletleri yapan Korkmaz 1972 yılından beri hizmet vermektedir. 1972 senesinde 50 metrekarelik ufak bir atölyede başlangıç yapan Korkmaz ilk olarak sürahi, çay tabağı ve çay bardağı üretimi ve satışı işiyle ilgilenmiştir. Ardından süratli bir gelişme kaydeden Korkmaz 1980 senesinde iş hacmini geliştirerek Bayrampaşa’da 800 metrekarelik bir alana taşınmıştır. 8 yıl sonra yıl 1988’i gösterdiğinde Küçükköy’de 5000 metrekarelik fabrikaya taşınmıştır. Bu sırada mahsul çeşitliliğini de arttıran Korkmaz elektrikli ev aletleri üretimine başlamıştır.


KORKMAZ ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

İhracata 1990 senesinde başlayan Korkmaz bundan 7 yıl sonra Kocaeli’nde 12500 metrekarelik alana taşınmıştır. Her geçen gün dış satım hacmini çoğaltarak günümüzde 90 ülkeye dış satım yapma başarısına ulaşmıştır. 2009 senesinde tencere üretiminde Türkiye’de birinci sıraya yerleşerek günde 1.500.000 tencere üretimi başarılı olmasını göstermektedir.



 

Korkmaz günümüzde mutfak ürünleri ve sofra ürünleri kategorisinde pekçok mahsul üreterek satışını yapmaktadır. Her geçen gün ivmesini çoğaltarak devam eden Korkmaz İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bursa ilkin olmak suretiyle pekçok şube açma başarılı olmasını göstermektedir. Kaliteli ve şık üretmeyi her daim kendisine prensip edinmiş olan Korkmaz cemiyet greksinimlerini ve teknolojik gelişmeleri izleyerek her daim müşterilerin dikkatini çekebilecek mamüller üretmeyi başarmıştır.


Korkmaz davet merkezi haberleşme müşteri hizmetleri telefon numarası ve e-posta adresi bulunmaktadır. Bu haberleşme bilgilerinden Korkmaz müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek talep, şikayet ve önerilerinizi iletebilir mamüller ile ilgili bilgi temin edebilirsiniz. Ayrıca yorumlar kısmından Korkmaz ile ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


Korkmaz Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

444 01 47


Korkmaz Mail Adresi

info@korkmaz.com.tr


Arama Terimleri: korkmaz davet merkezi, korkmaz haberleşme, korkmaz bağlantı tel, korkmaz telefon numarası, korkmaz müşteri hizmetleri, korkmaz e-posta adresi, korkmaz şikayet hattı, korkmaz şikayet var

Kaynak: https://kozmik.org/korkmaz-musteri-hizmetleri-haberlesme-numarasi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Car configurations

[New post] #Free PC Games April 2022 UPDATE | Free Games Epic Store & Free Games Steam #freegames #epicgames free games

En sevdiğim linklerim