Getir Yemek Müşteri Hizmetleri 2022

 Getir Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 532 50 50



 

Türkiye’de kurulan en büyük değere sahip olan markalardan bir de Getir markasıdır. Ülkemizde çevrimiçi market programı olarak konumunu alan ve hiç bir yerde fiziki market mağazası olmadan, motosiklet personelleriyle birlikte 10 dakika içinde getirmeyi amaçlayan Getir, “Getir bir mutluluk” mottosu ile çok elverişli fiyatlarda anlar içinde istediğiniz market alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz.


İstanbul’dahi başlayan ve büyük bir şekilde şehirden kentte sunulan özellikleriyle birlikte bugün İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Bodrum, Sakarya, Tekirdağ, Eskişehir, Yalova, Antalya, Adana, Mersin ve Düzce gibi toplamda 21 değişik kentte 100’ün üstünde deposuyla birlikte hizmet vermeye devam etmektedir. Getir, çevrimiçi bir aplikasyon üstünde çevrimiçi alış veriş vereceğiniz bir operasyon işlemektedir. Bu sebeple ihtimaller dahilinde de pekçok şey yaşayabilirsiniz. Bu hususta dahi Getir müşteri hizmetleri ile birlikte aktüel bir şekilde soru ve sorunlarınızı paylaşabilir, her daim dayanak temin edebilirsiniz.


Getir İnternet Sitesi Var mı?

Web sitesi getir.com üzerinden giriş yapabilir ve alışverişlerinizi evvelce taşınabilir aplikasyon ile yapabildiğiniz pratikte bundan sonra kendi sitesi üzerinden de de siparişlerinizi kısa sürede verebilirsiniz. Bu aşamada Getir, GetirYemek ve GetirBüyük ile her daim en süratli şekilde alışverişlerinizi sizin adınıza yapar.


Su ve içeceklerden fırına, meyve sebzelerden esas gıdaya, atıştırmalık ürünlerden dondurmaya, yiyeceklerden süt, kahvaltı, şahsi bakım, evcil hayvan, teknoloji ve giyime kadar pekçok ürünleri, esas besinleri bulabilirsiniz. Sepete eklediğiniz ürünlerin tamamını çok süratli şekilde sizlere getirmesi için hazırlanan sipariş hattında noksan bir mahsul gelmesi, gecikmesi yahut benzeri operasyon süreçlerinde Getir haberleşme numarası ile birlikte dayanak alabilir, bilgi ve destekten süratli şekilde faydalanabilirsiniz.



 

Getir’i telefonunuza indirmek için App Store, Google Play yahut AppGalery ile programlamayı bedava indirebilir ve bedava üye olabilirsiniz.


GetirYemek Nedir? Nasıl Çalışır?

Canınız hangi yemeği çektiyse yahut hangi yemeği yemek istiyorsanız binlerce lokanta arasında seçimlerinizi yapar, haftanın rastgele bir günü gününe rastgele bir saatinde yüzlerce kampanya ve indirimden siz de faydalanarak yemeklerinizi çok elverişli fiyatlarla söyleyebilirsiniz. Kredi kartı, kapıda ödeme yahut yemek kartlarıyla birlikte hem süratli üstelik güvenilir ödeme süreçlerinden faydalanabilirsiniz.


İster gece dilerseniz de gündüz saatlerde kullanacağınız Getir uygulamasında istediğiniz her daim dayanak alabilmek için de 0850’li telefon numarasıyla telefon desteğinden yararlanabilirsiniz. 7 gün 24 saat süresince arayabilir ve müşteri hizmetlerinden de çok rahat bir şekilde faydalanabilirsiniz. Gece- gündüz dayanak ve kullanım imkanından faydalanacağınız gibi ani kampanyalardan dahi yararlanabilirsiniz.


Getir Müşteri İletişim Formu

Siz de aşağıda bulunan haberleşme formu ile birlikte Getir İletişim kullanabilir ve bütün konular ile ilgili dahi görüşlerinizi paylaşarak bilgi, dayanak temin edebilirsiniz. Bunun için her daim telefonla değil yazılı biçiminde de iletişime geçebilirsiniz.



 

İstek, Şikâyet ve Öneri Bildirim Formu: https://getir.com/hakkimizda/iletisim/


Getir E–Posta Adresi ve Sosyal Medya Adresleri

Getir internet sitesinde yazan bütün aktif kampanyalar dışında aşağıda bulunan sosyal medya hesaplarından dahi Getir’i takip edebilirsiniz. Getir kampanyalar ve Getir indirimleri ile birlikte istediğiniz her daim en iyi kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Seveceğiniz bütün indirimler, hafta sonu indirimleri ve hususi indirimlerle birlikte siz de Getir, GetirYemek ve GetirBüyük indirimlerini yakalayın.


Getir Eposta Adresi: info@getir.com


GETİR Facebook


GETİR Twitter


GETİR İnstagram


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Car configurations

[New post] #Free PC Games April 2022 UPDATE | Free Games Epic Store & Free Games Steam #freegames #epicgames free games

En sevdiğim linklerim