Ebebek Müşteri Hizmetleri 2022

Halil Erdoğmuş yönünden kurulan e-bebe.com, evvel bebe sahibi olacak bir baba olurken bu yolda pekçok bilgiye de sahip olma arzusuyla birlikte 2001 senesinde bebe.com internete sitesini oluşturmuştur. Anne ve babaların giriş yapabilecekleri bu internet sitesinde, bebe sahibi olmayı düşünen ailelerin şuurlanmak ve bilgi sahibi olmak namına tercih edeceği internet sitesi olmuştur. Daha ardından ebebek markası oluşmuş olup günümüzde de pekçok fiziksel mağazasıyla birlikte bebeklerle alakalı pekçok mahsul gelişimi, mahsul alışverişlerini yapabileceğiniz ve düşünce edineceğiniz noktada uğrayacağınız adreslerden biridir.


Türkiye’de ilk çevrimiçi mağaza manasında aktif şekilde açılan ebebek markası, bugün internet sitesi üzerinden yaptığı başarılarıyla birlikte doğru iş modeli kurduğu hissiyatını çeşitli fiziksel mağazaları açarak dahi taçlandırmıştır. Bu mağazalarında oluşacak her çeşitli soru ve sorunda direkt olarak e-bebe müşteri hizmetleri ile telefonda görüşebilir, dayanak alabilir ve merak ettiğiniz pekçok hususta dahi alış veriş sürecinize dair sorular sorabilirsiniz.


E-Bebek Markasının Avantajları Nelerdir?

Birçok markanın birleştiği adres olan e-bebe markasında binlerce mahsul keşfetmek muhtemel olur. Burada bebeğinize elverişli şekilde greksinimlerini karşılayacak kalitede pekçok ürüne ulaşabilirsiniz.


Alışveriş siteleri müşteri hizmetlerine bağlanma

İnternet sitesinden gerçekleştireceğiniz alışverişlerde hiç bir şekilde bahane dahi olmadan 13 gün içerisinde iade edebilir ve 180 gün süresince falsolu ürünlerde de iade etme hakkına sahip olduğunuzu bilmelisiniz.


E-bebe İnternet Sitesi Alışverişlerinde Kargo Teslimat Süresi ve Ücreti Nedir?


 

İnternet sitesinden gerçekleştireceğiniz alışverişlerde şayet tıpkı gün kargo teslimatı istiyorsanız hafta içi her gün saat 16.00’a kadar siparişlerinizi verebilirseniz, tıpkı gün içerisinde kargo firmasına teslimat yapılır. Bu sayede yaşadığınız şehre göre en geç 1-2 gün içerisinde kargo ulaşmaktadır. Eğer 175 TL ve üzeri alış veriş yaparsanız kargo para ödemeden hak kazanırsınız.


Bebekler üstüne kurulan alış veriş mağazası ve markası olan ebebek haberleşme numarası üzerinden her daim satım ardından dayanak alabilir, falsolu ürünlerle alakalı iade yahut değişim hakkınızı kullanabilmeniz muhtemel. Kargo sorunlarınıza dair hızlı çözüm yapan marka, tıpkı şekilde mahsul orijinalliği yardımıyla de her daim sizleri güvenilen alış veriş konusu ile ilgili destekler.


Ebebek’te Kaç Yaşına Kadar Bebek Ürünleri Var?

Anne ve bebeklere dair ebebek markasının içerisinde bulacağınız mahsul çeşitliliği çok çoktur. Binlerce mahsul arasından isteğinize göre seçimler yapar iken, doğum evvel başlayan serüvenin tam 4 yaşına kadar devam edeceği vakit içerisinde ihtiyaçlarınızı, güvenilen bir alış veriş kapsamında, nitelikli mahsul olarak ebebek markası ile tamamlayabilirsiniz. Hesaplı fiyatlar ve yetkin bilgisi ile satım ardından dahi her daim sevinçli desteği alacağınız gibi en iyi şekilde internet sitesi yahut mağazalar zinciri ile faydalanabilirsiniz.


Mağazalardaki organizasyonların sıhhatli bir biçimde tamamlanması için hem eğitim ve öğretimi bırakmayan üstelik bu süreçte lüzumlu bütün tedbirleri alarak, doğru kararlar kapsamında mağaza kuran marka ile ebebek müşteri hizmetleri üzerinden de her daim satım evveli yahut ardından için iletişime geçebilirsiniz.



 

İnternet internet sitesinde bulunan haberleşme bilgileriyle birlikte posta adresi, elektronik posta adresi dışında alttaki sosyal medya hesaplarıyla dahi iletişimde kalabilirsiniz. Dönem devir gerçekleştirdikleri kampanyaları takip edebilmek için sosyal medya hesaplarıyla birlikte takipte olur ve merak ettiğiniz her şeye bu sayfalardan ulaşmak muhtemel olacaktır.


Alışveriş siteleri müşteri hizmetlerine bağlanma

EBEBEK İLETİŞİM ADRESİ:

İçerenköy Mah. Değirmen yolu  Cad. no :37 D:6  Ataşehir/İstanbul

EBEBEK POSTA KODU:

34752

EBEBEK MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ İLETİŞİM NUMARASI:

0 216 325 11 11

Ebebek müşteri hizmetleri davet merkezine ulaşmak için 0 216 325 11 11 nolu telefonu aradığınızda karşınıza çıkan telesekreter size bu şekilde bir menü sunmaktadır:

Kargo takibi için biri

Bebeveyn bağlılık merkezi için ikiyi tuşlayınız.

Ebebek  Müşteri hizmetleri davet merkezi yerine ‘bebeveyn bağlılık merkezi‘ terimini kullanmaktadır. Mesai saatleri dışında bu merkeze ulaşımınız sağlanmamaktadır. Mesai saatleri içerisinde arayıp 2 yi tuşladığınızda sizi bebeveyn bağlılık merkezine aktarıyorum biçiminde bir mesajdan sonra genellikle bekleme yapmadan doğrudan müşteri temsilcisine aktarılmaktasınız. Bu e bebe müşteri hizmetleri temsilcisi ile hem çevrimiçi olarak hem mağazadan yaptığınız alışverişlerle alakalı mahsul iade , değişim, teknik servis ,kargo takip gibi pekçok hususta doğrudan bilgi alabilmektesiniz.


ebebek Türkiyede internet sitesinin beraberinde 53 ilde 168 mağazayla hizmet veren bebeveyn,bebekoloji,bebekolog gibi terimleriyle kendi bölümünde yalnızca satım yapmayıp bunun yanı sıra yeni bir felsefi akım kurarak yeni ana babaların ve bebeklerin bütün gereksinimlerine cevaplamak hedefiyle kurulmuş bir ticari firmadır.


TARİHÇE

2001 senesinde yeni baba olmuş Halil Erdoğmuşun bebe bakımıyla alakalı bilgi kazanma ihtiyacından yola çıkarak bebe.com isimli siteyi kurmasıyla başlayan öykü, ebeveyn adaylarının ve yeni ana babaların gereksinim duyabilecekleri ürürnlere basit, hızlı ve güvenilen yoldan ulaşma ihtiyaçlarıyla birleşip  ebebek.com sitesinin kurulmasıyla gelişmiştir. Böylece Türkiyenin ilk internet üzerinden satım gerçekleştiren bebe ürünleri internet mağazası kurulmuştur.ebebek internet sitesinin sağladığı başarıdan sonra fiziksel mağazacılığa geçen ebebek günümüzde 53 ilde 168 mağazayla hizmet veren dev bir mağazalar zincirine dönüşmüştür.


BEBEKOLOJİ

ebebek mağazaları yeni ana babaların ve bebeklerin yalnızca fiziksel gereksinimi olmadığının farkında olarak ailelerin mutuluğunu amaçlayan ‘bebekoloji ‘ felsefesinin kurmuş, bu felsefeyi ‘bebeği kavrama ve anlatabilme’ olarak tanımlamıştır. ebebek çalışanlarını ilke olarak satım danışmanı yahut müşteri temsilcisi olarak adlandırmayıp , bebekoloji üstüne uzmanlık yapan  ve bilgilerini müşterileriyle paylaşan ‘bebekolog’ olarak isimlendirmektedir.

Müşterilerine şayet bebeklerin ilerleme sürecine eşlik eden , ilgilenenen, öğrenenen manasında ‘bebeveyn ‘ olarak isimlendirmektedir.

HAKKINDA

Alışveriş siteleri müşteri hizmetlerine bağlanma

 

ebebek  ebeveyn adaylarının ,ebeveynlerin ve bebeğin gebelik döneminden 4 yaşa kadar olan devresine ilişkin greksinimlerini geniş mahsul yelpazesi ,görece düşük bedel ve görece yüksek nitelik ile sunmayı maksat edinmiş bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir.

YARDIM

Sipariş takibi:

ebebek internet sitesinden verdiğiniz ürünlerin sipariş takibi yönünden:

https://www.e-bebe.com/login/ linkini kullanabilmeniz muhtemel. İşleminizi daha hızlı ve basit yapabilmek namına üye olmanız gerekmektedir.

Garanti

ebebek internet sitesi yahut mağazalarından alınan mamüller ile ilgili güvence koşulları bu şekildedir:


Garanti zamanı:

Alınan bütün ürünlerde 2 sene güvence bulunmaktadır.(oyuncak ve kitap kategorisi hariç)


Arızalı mahsul:

ebebek mağazalarından yahut internet sitesinden aldığınız rastgele bir ürünün bozulmuş çıkması halinde ürünü en yakın yetki sahibi servise yahut bilhassa ebebeğin kendi markaları yönünden istediğiniz bir ebebek mağazasına bırakabilirsiniz.Diğer firmaların şayet ülke üstünde süregelen bir yetki sahibi servis ağı bulunduğundan doğrudan kendi yetki sahibi firmasına bırakmanız onarım değişim sürecini hızlandıracktır.


Ebebek markaları:

Recaro, Nuna, Joie, Baby&Plus, Römer  

Diğer firmalar:


Arzum, Beko, Arçelik, Braun, Philips Avent  

İade zamanı

İnternetten alınan mahsul için 14 gün

Mağazadan alınan mahsul için 7 gündür.

Değişim zamanı

Tekstil,güneş,yaz ürünleri,bebe bezi ve mamalarda 30 gündür

Diğer ürünlerde 90 gündür

İnternet ve mağaza değim süreleri aynıdır.

Ayıplı mahsul

Ayıplı mahsul ürünün kullanım amacında kullanılmasını önleyecek hataya sahip mahsul anlamındadır.Yetkili servis yönünden ayıplı olduğu belirtilen mamüller güvence kapsmındadır.

Bu halde güvence zamanı içerisinde bu numarayı arayarak bilgi edinebilirsiniz

0216 325 11 11

EBEBEK Facebook


EBEBEK Twitter


EBEBEK İnstagram

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Car configurations

[New post] #Free PC Games April 2022 UPDATE | Free Games Epic Store & Free Games Steam #freegames #epicgames free games

En sevdiğim linklerim